Likie

Hieronder is meer over het programma Likie te lezen.

Likie

Maximaal invloed hebben op het succes van uw sollicitatiegesprekken....

Uitgangspunt

Als u solliciteert, dan wilt u zelf bepalen dat u succesvol bent en dat uw sollicitatiegesprek gaat zoals u dat wilt. U weet dat het succes van uw sollicitatiegesprek sterk afhangt van hoe u overkomt op degene met wie u het gesprek voert en hoe zij over u oordelen. U weet ook dat u wordt uitgenodigd voor een gesprek als uw CV of sollicitatiebrief positief wordt beoordeeld.

Veranderende economische omstandigheden, wetgeving, strategische keuzes en reorganisaties zijn nadrukkelijk van invloed op uw arbeidskansen en arbeidszekerheid. Uiteraard zijn ook opleiding, ervaring, sociale ontwikkeling, maatschappelijke en culturele achtergrond van invloed op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Als u beter wilt worden in het voeren van sollicitatiegesprekken en het schrijven van sollicitatiebrieven dan is Likie echt een training voor u.

Het is praktisch, individueel, snel toe te passen in uw eigen situatie en onafhankelijk van opleiding of ervaring. Daarbij komt dat het programma, in vergelijking tot andere vormen van ondersteuning, weinig tijd kost en zeer goedkoop is.

Likie is het enige online programma waarin alle sollicitatiestijlen, stijlen van anderen én gespreksvaardighedenvaardigheden worden gecombineerd. Daarnaast krijgt u levenslang toegang tot een online applicatie met daarbij een persoonlijk assessmenttool.

Doelstelling

Het doel is helder en eenduidig; U zo snel mogelijk aan de gewenste baan helpen. Met het programma Likie leert u op basis van uw eigen sollicitatiestijl een groot aantal vaardigheden om uw communicatie aantoonbaar te verbeteren. U leert uw gesprekken beter voor te bereiden, effectiever te voeren en te evalueren,

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw sollicitatiestijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit tijdens sollicitatiegesprekken.
- Online applicatie en assessments van anderen.
- Omgaan met bezwaren en weerstand in gesprekken.
- Gericht argumenteren.
- Het winnen en behouden van vertrouwen.
- Gesprekken voorbereiden en structureren.
- Wervend presenteren.
- Het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief.

Aanpak en werkwijze

De start

Nadat u online heeft ingeschreven en betaald ontvangt u direct uw inloggegevens voor het programma. Ook ontvangt u een link die u naar 3 tot 5 bekenden van u mailt. Zij vullen over u een vragenlijst in die geautomatiseerd wordt verwerkt. Hierna ontvangt u uw uitslag en verdere toegang tot het programma.

De toepassing

Nadat u uw uitslag heeft doorgenomen heeft u inzicht hoe u overkomt op anderen. Daarnaast krijgt u ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dit bij u ervaren. Tot slot ontvangt u ook een overzicht van uw sterktes en aandachtsgebieden in uw sollicitatiegesprekken. In dit overzicht is aangegeven waar u aan kunt werken om u te verbeteren.
U kunt ook gebruik maken van het digitaal naslagwerk met daarin vele tips met betrekking tot solliciteren. En u ontvangt de online applicatie waarmee u van anderen een assessment kunt maken. Hierdoor kunt voortaan al uw gesprekken voorbereiden of evalueren.

Levenslang gebruik

U kunt onbeperkt gebruik blijven maken van uw online account. Als er nieuwe onderwerpen met betrekking tot het programma worden gepubliceerd worden de kosteloos aan u ter beschikking gesteld.

Uniek

De online applicatie is uniek! Waarom...?

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (In tegenstelling tot testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (In tegenstelling tot het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (In tegenstelling tot alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot solliciteren. (In tegenstelling tot algemene tips).
- U heeft de inhoud van de training online blijvend tot uw beschikking. (In tegenstelling tot alleen een boekwerk).
- Maar het echte geheim zit hem in de online applicatie waarmee u voortaan al uw gesprekken kunt voorbereiden!

Wat levert het u op?

U kunt uw gesprekken gestructureerd voorbereiden en evalueren waardoor deze effectiever zullen zijn. U zult merken dat u sneller het vertrouwen van de ander wint en u dat sollicitatiegesprekken prettiger verlopen. U zult zich meer geaccepteerd en gerespecteerd voelen waardoor de verstandhouding in het gesprek verbetert. U krijgt meer gelegenheid om vragen te stellen én uzelf, uw kwaliteiten en competenties onder de aandacht te brengen. U zult bij de ander een oprechte, betrouwbare en deskundige indruk achterlaten.

Investering

Het gehele programma kost éénmalig €250 per persoon en is levenslang te gebruiken. Voor deelname klikt u onderaan op 'inschrijven'.

 

Inschrijven Terug naar alle programma's