KEEP Improving Sales

Hieronder is meer over het programma KEEP Improving Sales te lezen.

KEEP Improving Sales®

Stel u eens voor dat al uw verkoop- en adviesgesprekken succesvoller zijn....

Uitgangspunt

Vast staat dat uw commercieel en zakelijk succes sterk wordt bepaald door hoe u overkomt op uw klanten en relaties. Bij klanten neemt het kennis- en daardoor onderhandelingsniveau toe, klantentrouw neemt af en DMU's worden complexer. Ook de concurrentie is eerder norm dan uitzondering met een ongekend aantal producten en diensten om aan de eisen en wensen van klanten (bedrijven en consumenten) te voldoen. Om u als verkoper, accountmanager en adviseur te ondersteunen in uw verkoop- en adviesvaardigheden is KEEP Improving Sales® uniek.

Het programma kenmerkt zich doordat het u direct, persoonlijk in staat stelt maximaal invloed te hebben op het succes van uw eigen gesprekken. Het is zeer laagdrempelig en praktisch toe te passen. Daarbij komt dat het programma, in vergelijking tot andere vormen van ondersteuning nauwelijks tijd kost, elke dag opnieuw kan worden gebruikt en zeer goedkoop is.

KEEP Improving Sales® is het enige online programma waarin alle verkoopstijlen, inkoopstijlen van klanten én verkoop- en adviesvaardigheden worden gecombineerd. Daarnaast krijgt u levenslang toegang tot een online applicatie met daarbij een persoonlijk assessmenttool.

Doelstelling

Het doel van het programma is deelnemers hun advies- en verkoopgesprekken op individueel niveau zo goed te laten voorbereiden, voeren en evalueren dat zij aantoonbaar klantgerichter, méér en winstgevender zullen verkopen.

Om bovenstaande doelstelling te realiseren worden de volgende programmaonderdelen besproken die daarna direct, interactief in de eigen praktijk kunnen worden toegepast.

- Assessments met zowel een 360’-feedback als selfassessment.
- Uw verkoopstijl en competentieprofiel.
- Uw empathie en flexibiliteit in verkoop- en advisering.
- Online applicatie en assessments van klanten.
- Gesprekken het beste voorbereiden en structureren.
- Verkoopgericht omgaan met bezwaren.
- Wervend en klantgericht presenteren.
- Verkoopsucces bepaald door mijn gedrag.
- Besluitvormingscriteria van klanten.
- Prijsonderhandelingsvaardigheden.
- Vertrouwen van klanten en klantentevredenheid positief beïnvloeden.
- Herkennen van koopsignalen en het afsluiten met als resultaat de order.
- Telesales en telefonische acquisitie.
- Winstgevende offertebespreking.
- Succesvolle deelname aan beurzen.

Aanpak en werkwijze

De start

Nadat u online heeft ingeschreven en betaald ontvangt u direct uw inloggegevens voor het programma. Ook ontvangt u een link die u naar 3 tot 5 bekenden van u mailt. Zij vullen over u een vragenlijst in die geautomatiseerd wordt verwerkt. Hierna ontvangt u uw uitslag en verdere toegang tot het programma.

De toepassing

Nadat u uw uitslag heeft doorgenomen heeft u inzicht hoe u overkomt op anderen. Daarnaast krijgt u ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dit bij u ervaren. Tot slot ontvangt u ook een overzicht van uw sterktes en aandachtsgebieden in verkoop en advisering. In dit overzicht is aangegeven waar u aan kunt werken om u zelf te verbeteren verkoper, accountmanager en adviseur.
U kunt ook gebruik maken van het digitaal naslagwerk met daarin alle tips met betrekking tot verkoop- en adviesvaardigheden. En u ontvangt de online applicatie waarmee u van klanten een assessment kunt maken. Hierdoor kunt voortaan al uw gesprekken voorbereiden of evalueren.

Levenslang gebruik

U kunt onbeperkt gebruik blijven maken van uw online account. Als er nieuwe onderwerpen met betrekking tot het programma worden gepubliceerd worden deze kosteloos aan u ter beschikking gesteld.

Uniek

De online applicatie is uniek! Waarom...?

- Het beeld dat anderen van u hebben geldt als uitgangspunt. (In tegenstelling tot testen waarbij deelnemers zelf de vragenlijst invullen).
- De uitslag geeft u een valide beeld over hoe u overkomt op anderen. (In tegenstelling tot het typeren of kleuren van mensen).
- U krijgt naast uw stijl ook inzicht in uw empathie en flexibiliteit zoals anderen dat ervaren. (In tegenstelling tot alleen de communicatiestijl).
- U krijgt een persoonlijke schriftelijke feedback over uw kwaliteiten in relatie tot uw functie. (In tegenstelling tot algemene tips).
- U heeft de inhoud van de training online blijvend tot uw beschikking. (In tegenstelling tot alleen een boekwerk).
- Maar het echte geheim zit hem in de online applicatie waarmee u voortaan al uw gesprekken kunt voorbereiden!

Wat levert het u op?

U zult uw gesprekken veel doelgerichter voorbereiden waardoor u sneller tot afspraken en resultaten komt. Doordat u veel beter aansluit bij uw gesprekspartner zal de verstandhouding en samenwerking verbeteren waardoor verantwoordelijkheden eerder worden gedeeld. U zult uw visie en argumenten gerichter onder de aandacht kunnen brengen waardoor er minder weerstand is en u meer en winstgevender zult adviseren en verkopen. Doordat u meer vanuit het perspectief van de klant spreekt zult u als betrouwbaar en ter zake deskundig overkomen.

Wat levert KEEP Improving Sales® een organisatie op? Wat is Return on Investment?

Voor bedrijven geldt dat hun werknemers klanten sterk aan zich binden en daardoor meer en langer zaken zullen doen. Voor bedrijven geldt dat hun werknemers klanten sterk aan zich binden en daardoor meer en langer zaken zullen doen. De klantentevredenheid zal hoger zijn doordat de werknemers veel klantgerichter adviseren en verkopen. De werknemerstevredenheid zal toenemen omdat veel advies- en verkoopgesprekken succesvoller zullen worden afgerond. Eerder opgedane kennis en vaardigheden zullen opnieuw worden benut. Door het inzetten van de online applicatie leren de deelnemers iedere dag opnieuw, in en van de praktijk waardoor het programma borgt. Organisaties besparen ten opzichte van traditionele trainingen erg veel tijd, kosten en 'man-dagen'. Het programma biedt HR en management een gedragen instrument voor werving en selectie, coaching en loopbaanontwikkeling van medewerkers.

Investering

Het gehele programma kost éénmalig €250 per persoon en is levenslang te gebruiken. Voor deelname klikt u onderaan op 'inschrijven'.

 

Inschrijven Terug naar alle programma's